Nytt från Kretsstämman.

Igår höll Vaggerydskretsen Stämma i Magnisa Stuga i centrala Vaggeryd.

Lisbeth Carlsson hälsade välkommen och sedan gick man in på årsmötets dagordning.  Stämman valde ordförande och styrelse, revisorer och  verksamhetsberättelse samt revisonsberättelse gicks igenom.

Mötet var mycket glada att kunna välja Lisbeth Carlsson till ordförande för Vaggerydskretsen.  Övriga personer som nu sitter i styrelsen är Katarina Siverts, Marianne Frick, Bo Slunge, Camilla Apelqvist och till suppleant valdes Johanna Råvik.

I verksamhetsberättelsen kunde man läsa om olika aktiviteter som skett under året som gått och där återfanns bland annat det arbete som genomförts vad gäller att lokalisera och dokumentera olika källor i bygden, Miljövänliga Veckan m.m.

Mötet diskuterade som övrig punkt olika programpunkter som kan komma att dyka upp under 2015.  Vi ser fram emot ett år i naturens tecken och hälsar alla välkomna till de olika aktiviteter som kommer att anordnas.

 

Efter kaffe och semla och avslutad stämma fick vi titta på ett bildspel från Alaska och Lisbeth berättade om sin resa dit. Uppskattat! Det finns vacker natur överallt på vår jord! Nu gäller det bara att värna om den så att barn och barnbarn och deras barn och barnbarn kan ta del av den.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.